Kicsi szünet után folytatom Bill történetét. Szóval egyik hétvégén, amikor ismét eljött hozzánk, az egyik szeme ki volt fordulva az üregéből. És ezt itt szó szerint kell érteni. Borzalmas és groteszk látvány volt. Másnap az utcában a lányok segítettek befogni, így ki tudtam hívni hozzá az állatorvost. Megműtötték, eltávolították a szemét, és ezt követően persze nálunk lábadozott szegény. Még hosszú hetekig kellett törölgetni, ápolni a szeme helyét mire begyógyult, és ha ez nem lett volna elég, még tüzelt is, hozzánk csalogatva ezzel a környék összes kankutyáját. Hát köszöntem is szépen a jó elfoglaltságot!

Soha sem derült ki biztosan, mi történt vele, de nekem még mindig az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy az egyik szomszédkutya támadta meg. Ezt a gyanúmat erősítette az is, hogy ez a kutya nemrégiben megint nekiment a Billnek, amikor együtt sétáltunk. Akkor a farkát harapta véresre. És mit lehet ilyenkor csinálni? Erről majd legközelebb. Következő téma: Pórázt és szájkosarat a gazdinak!

A kép a műtét után készült

 

A bejegyzés trackback címe:

https://garancsvidek.blog.hu/api/trackback/id/tr89958140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kopirájtok: A cuki állatok, így a bagoly
+ a cica, meg a házikók + a felhők
a productive dreams-nek köszönhetők.
A nagy fa itt mellettem itt született:
www.dapino-colada.nl.

süti beállítások módosítása